Dette er en Benelli MP 90 S cal. 22. En meget god finkalibret konkurransepistol med ekstremt liten munningsbevegelse i skuddøyeblikket takket være at k jernelinjen bare er 2mm over hånden. Skjeftevinkelen kombinert med den lave kjernelinjen gjør at Benelli pistolene har helt unike skyteegenskaper. Siktelinjen er bare 17mm over kjernelinjen.Anatomisk justerbart skjefte som er laget av Karl Nill. Den matte finishen eliminerer reflekser. 6 skudds magasin - (på .22lr) en klar fordel ved feltskyting. Avtrekkshus i aluminium, frest ut av en monoblokk. Enkel justering av trykkpunkt og vekt, lengde og vekt på fortrykk, avtrekkstopper samt avtrekkerens posisjon. Bred (7mm) avtrekker.

 

Her er en grovkalibret pistol, en Tanfoglio Limited cal. 40. Tanfoglio Limited er en fullblods konkurransepistol spesielt laget for IPSC, men kan også utmerket brukes til feltskyting. Limited leveres med polygonløp og justerbare sikter. En utrolig bra pistol for praktisk skyting, god presisjon og pålitelighet.

Action, og gøy er vel to nøkkelord når det gjelder Walther P22. Et kompakt design, stilen til et moderne forsvarsvåpen og med svært mange av finessene til de grovkalibrede pistolene er dette en pistol man lett kan like. En flott treningspistol og ikke minst om du bare skal ta en tur og ha det gøy. Grepet kan optimaliseres via utskiftbart bakstykke på grepet. Pistolen har både single- og double action og alle kontrollelementer på både høyre og venstre side. Dette er en utrolig lett pistol (480 g inkl magasin) med polymerramme. P22 kan med enkelhet bygges om til P22 Target (se bilde over). Forskjellen er at P22 har en løpslengde på 3,42" mens P22 Target har en løpslengde på 5".

 

 

Smith & Wesson modell 686 ble introdusert i 1980. Det er en seks-skudds revolver som tar både cal .38 Spesial og .357 Magnum. Revolveren er basert på S & W's L ramme og fås med forskjellige løpslengder. Personlig er jeg meget godt fornøyd med min 6". Etter å ha byttet fjærsett og fått tunet avtrekket er det en sann nytelse å skyte med denne S & W 686.